در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (130 امتیاز)
باسلام

بنده بیمه رانندگان درون شهری بودم 6ماهه ازطریق شرکت دیگری حق بیمه ردمیکنم الان دارم بازنشست میشم ایااین6ماه تاثیری درمستمری من داره یانه؟ بعضی ازکارشناسان میگن باید2سال بریزی تاتاثیربزاره ایاحرف اوناصحیح هست ممنون میشم بصورت شفاف بنده روراهنمایی کنید.
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

بله حتما در میزان مستمری شما تاثیر پذیر خواهد بود . چرا که ملاک 2 سال پایانی است . البته چنانچه پرداخت حق بیمه و اعلام حقوق در دو سال آخر اجباری نامتعارف نباشد ، با توجه به میانگین 2 سال آخر که مبنای محاسبه بازنشستگی است قطعا بر روی مستمری شما تاثیر مثبت خواهد گذاشت ولی الزامی به پرداخت حق بیمه 2 سال وجود ندارد .