در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام و عرض ادب

بنده 56 ساله هستم و تا آخر شهریور سال 1397 سابقه پرداخت بیمه ام 30 سال و 5 ماه و 8 روز خواهد شد .و پرداختی حق بیمه ام در 5 سال آخر بشرح جدول زیر میباشد.

 در سال 1392 مبلغ بیمه  رد شده 13.413.250 ریال بوده است

در سال 1393 مبلغ بیمه رد شده 14.113.250 ریال بوده است.

در سال 1394 در 5 ماه اول مبلغ بیمه رد شده 17.195.727 ریال بوده و 7 ماه بعدی 49.869.727 ریال بوده است.

در سال 1395 مبلغ بیمه رد شده 56.697.508 ریال بوده است.

در سال 1396 مبلغ بیمه رد شده 67.625.009 ریال بوده است

در سال 1397 مبلغ بیمه رد شده 80.281.791 ریال بوده است .

سوال من این است که اگر اینجانب در آخر شهریور ماه درخواست بازنشستگی بکنم با چه حقوقی بازنشته خواهم شد .خیلی ممنون میشوم اگر پاسخ بفرمایید. آیا ملاک عمل محاسبه حقوق بازنشستگی فقط همان 2 سال آخر میباشد و یا 5 سال آخر را ملاک قرارداده و اگر غیر متعارف نباشد ، دو سال آخر را مد نظر قرار میدهند ؟
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)

با سلام
وفق ماده ۸۲ برنامه ششم توسعه از تاریخ ۹۶/۱/۱ مستمری براساس میانگین دو سال آخر محاسبه میگردد در صورتی که شما افزایش دستمزد زیادی در سال ۹۴ داشته اید و افزایش دستمزد در کارگاههای طبقه بندی مشاغل صرف ارتقا شغلی و سایر کارگاهها باید براساس حقوق و مزایای بهمن ماه سال گذشته باشد و سازمان تامین اجتماعی باید ظرف ۶ ماه لیست حق بیمه را بررسی و کارفرما اعلام میگردد لذا جهت محاسبه مستمری شما انشااله که مشکلی نباشد و در صورتی که تامین اجتماعی مدعی لیست نامتعارف باشد اسناد و مدارک شما را بررسی خواهد کرد و در صورت بروز مشکل شما میتوانید به دیوان شکایت نمایید.