در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام

پایان شهریور ماه 97 -30 سال  خدمت من تمام میشود به نظر شما الان درخواست باز نشستگی بدم یا در اسفند ماه حقوق بیمه رد شده الان 2880 هزارتومان و درسال 96  - 2500 هزارتومان میباشد لطفا بگوئید چه مبلغی بازنشستگی به من تعلق میگیرد از لطف شما ممنونم
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
با سلام

محاسبه مستمری براساس میانگین دو سال آخر میباشد لذا چنانچه شما در اسفند ماه درخواست داده و ترک کار نمایید از لحاظ بالا رفتن میانگین دستمزد و سابقه بنفع شما خواهد بود همچنین حتما توجه داشته باشید برای اینکه افزایش سالانه سال 98 حقوق شامل حال شما شود حتما باید حکم بازنشستگی در سال 97 صادر گردد.