در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (130 امتیاز)
سلام

بنده بیمه رانندگان هستم 50درصددولت کمک میکنه الان براینکه نزدیک بازنشستگیم هست ازشرکت دیگری هم حق بیمه بمبلغ3100000تومان حقوق برام ردمیشه ایابیمه اول راقطع کنم یاباهم ادامه بدم وایابرای بازنشستگی تاثیری داره لطفاشفاف راهنمایی کنید. درپایان اززحمات شماکارشناسان محترم کمال تشکررادارم
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)

با سلام

پرداخت حق بیمه در دو کارگاه همزمان در دو سال منتهی به بازنشستگی قطعاً به نفع شما نیست و بهتر است پرداخت حق بیمه در گارگاهی که مبلغ آن بیشتر است را به  مدت دو سال ادامه دهید و سپس درخواست بازنشستگی نمائید.