در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
سلام

چگونه بیمه اجباری خود را به بیمه اختیاری تبدیل کنیم بدون اینکه نیاز به آزمایش طب کار باشد و وقفه ای در ادامه بیمه نیفتد؟

متشکرم
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
با سلام

در صورتی که شما آزمایشات و معاینات ماده 90 قانون تامین اجتماعی را انجام داده باشید با داشتن دو شرط برای تبدیل به بیمه اختیاری نیازی به آزمایش مجدد نیست .

1 - بین دو سابقه نباید بیش از 9 ماه فاصله وجود داشته باشد.

2 - قبل از قطع بیمه اجباری حداقل 365 روز سابقه پرداخت حق بیمه به لحاظ از کارافتادگی معتبر است را دارا باشید.