در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام و عرض احترام

بنده صبح ها در یک شرکت تولیدی مشغول  بکار می باشم و بعداز ظهرها در یک شرکت مشاور فعالیت می کنم و شرکت مشاور می خواهد برایم بیمه کامل رد کند.

حال با توجه به اینکه در اینصورت از دو جا برای بنده حق بیمه کامل به بیمه تامین اجتماعی واریز خواهد شد لذا دو سوال از شما سروران دارم:

1- آیا این عمل در قانون مشکلی برای من بوجود می آورد؟

2-  با توجه به اینکه اینجانب در اواخر خدمت میباشم، ایا پرداخت بیمه از دو محل در بازنشستگی تاثیر مطلوب در دریافت حقوق بازنشستگی دارد و چقدر؟
1 پاسخ
توسط (13,140 امتیاز)
باسلام محاسبه حقوق بر اساس میانگین ۲۴ ماه آخر صورت می پذیرد و در صورتی که از چند کارگاه سابقه بیمه منظور می شود محاسبه حقوق با یک فرمول و به صورت مجزا صورت می‌پذیرد و سپس با هم جمع می شود