در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام
سوالي داشتم بابت فردي كه مديرعامله شركت و قرارداد كارفرمايي بابيمه بسته البته بانرخ حداقل
الان ميخوان با٢٠ سال بازنشسته بشن و حدود٣سال دارن كه بخوان بازنشسته بشن چون توي اين شركت باحداقل حقوق هستن
الان براي اينكه بخوان ميزان حقوقشون رو افزايش بدن ميتونن دريك شركت ديگه براشون حقوقي باعدد بالاتر رد بشه؟ دراينصورت بيمه موقع بازنشستگي جمع دوتاحقوق رو براشون درنظر ميگيره؟يانه دچار مشكل ميشن بااين روش
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

به شرط آنکه انجام فعالیت ایشان واقعی باشد و حقوق و دستمزد دریافت کنند هیچ منعی بابت پرداخت حق بیمه در شرکت دیگر وجود ندارد. ولی بهتر است بیمه از یک شرکت با حقوق بالا بصورت کارگری پرداخت شود.