در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
اینجانب حدودا مدت ۴ سال در بیمارستان دولتی قرارداد کار مشخص کار کردم وبعدش استخدام شدم سوابق قراردادی رو جزو سنوات دولتی به حساب نمی آورند و جزو سنوات بازنشستگی محسوب می کنند و دلیلشان این است که در پایان هرسال پایان کار رو دادیم و تسویه کردیم،ولی طبق رای دیوان عدالت اداری قرارداد کار مشخصی که بین شخص و دولت باشد مشمول قانون کارنیست
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
با سلام

با توجه به اینکه طبق اقرار خودتان حق سنوات را در پایان سال وقرارداد دریافت نموده اید لذا در زمان بازنشستگی از بابت ان چهار سال حق سنواتی به شما تعلق نمی گیرید