در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
نمایش از نو توسط
  1. شکستگی شش عدد از دنده های طرف چپ قفسه سینه سه عدد محیط بر قلب
  2. شکستگی سه عدد از دنده طرف راست قفسه سینه غیر محیط بر قلب
  3. شکستگی ران چپ و راست که تحت عمل جراحی قرار گرفته است
  4. خونریزی شدید تحت ملتحمه ای چشم چپ و راست
  5. شکستگی ثلث میانی درشت نی و خردشدگی نازک نی ساق راست
  6. شکستگی حفره حقه ای دو طرف لگن
  7. تعبیه لوله سینه ای طرف چپ قفسه سینه
  8. کبودی زیر چشم راست
  9. بینایی چشم چپ هم در حد تکان دادن دست هست یک درصد بینایی دارد
  10. طول درمان هم تمام شده بدون نقص همه موارد شکستگی ها خوب شده

اگر امکانش هست مشخص کنید ببینم چند درصد میشه سپاس گذارم

1 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)
با سلام و با آرزوی بهبودی برای جنابعالی ، باید با توجه به موارد مطح شده در سوال شما نمی توان بطور دقیق دیه را برآورد نمود ، زیرا شما دارای طول درمان می باشید و مشخص نمی باشد که ایا موارد جراحات شما بدون عیب درمان می گردد و یا با عیب و با انحراف و در بند 9 و 10 هم به نمی توان نظر اعلام نمود ، پس خواهشمند است پس از مخص شدن درصد از دست دادن بینایی و درج دوباره بند 10سوال خود ، مجددا طرح سوال نمایید..