در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
  1. ساییدگی (حارصه) زیر چانه
  2. دوموردساییدگی (دو موردحارصه) کنارداخلی ساق پای چپ
  3. پوست رفتگی (دامیه)قدام زانوی چپ
  4. طبق نظریه تخصصی شکستگی استخوان کشکک راست که باوسایل ارتوپدی ثابت شده است
  5. طبق نظریه تخصص جراحت متلاحمه زانوی راست در بر خورد جسم سخت
  6. ترک خوردن استخوان روی پای چپ وانگشت سوم پای چپ

اینها از روی نامه پزشگ قانونی نوشته ام

جواهشا مبلغ دیه را بفرمایید ممنون

1 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)
با سلام و تشکر از انتخاب بیدبرگ جهت دریافت مشاوره  ، در صورت درمان بدون عیب جراحات وارده 17.56درصد از دیه کامله به شما تعلق خواهد گرفت ، و مبلغ ریالی آن طبق نرخ دیه در سال 1397 مبلغ 405.636.000 ریال خواهد شد.