در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

من چند ماه پیش تصادف کردم روی ساق پای چپم سه تا بخیه خورد میخواستم ببینم جراحت از کدوم نوع هست و دیه اش چقدره میشه
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام .... تعیین نوع جراحت و میزان دیه توسط سازمان پزشکی قانونی و پس از معاینه مقدور میباشد.

لذا نوع جراحت بر اساس تعداد بخیه مشخص نشده و عمق جراحت در تعیین آن موثر است. اما ظاهراً جراحت شما از نوع دامیه بوده و بمیزان یک درصد دیه کامل ثابت است.  که معادل مبلغ 23/100/000 ریال میباشد.