در دیه و بیمه خودرو توسط (160 امتیاز)

با سلام من به پزشک قانونی مراجعه کردم و این موارد زیر رو ذکر کرد و نوشته که بعد از ۳ماه و نیم دوباره مراجعه کنم می خواستم ببینم میزان دیه چقدر میشه؟؟

  1. شکستگی در ناحیه فوقانی استخوان درشت نی راست که تحت عمل جراحی و تعبیه ابزار ارتوپدی قرار گرفته است
  2. ۲جراحت دامیه در ناحیه قدامی ساق چپ
  3. جراحت دامیه در ناحیه خلف زانوی راست
  4. جراحت حارصه در ناحیه مچ پای راست
  5.  جراحت حارصه در ناحیه پشت دست راست
  6.  جراحت دامیه در ناحیه خلف ساق راس
  7.  سیاه شدگی در ناحیه خلف ران راست
  8. سیاه شدگی در ناحیه خلف زانوی راست مشهود بود

معاینه مجدد پس از سه ماه و نیم الزامی است.

پای من عمل شد و پس از گذاشتن پلاتین با ۹پین دچار شکستگی پروزیگمال تیبیا شدم

با تشکر

1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام .... بابت بند اول درصورت التیام مطلوب شکستگی استخوان دست بمیزان 8 درصد دیه کامل و در صورت التیام معیوب شکستگی 10 درصد دیه کامل دیه ثابت است و بابت تعبیه ابزار و پلاتین بمیزان 2 درصد ارش تعلق میگیرد. (مبلغ  دیه و ارش التیام مطلوب 231/000/000 ریال - مبلغ دیه و ارش التیام معیوب 277/200/000 ریال )
مجموع دیات بندهای 2 تا 8 نیز معادل 5/6 درصد دیه کامل بمیزان مبلغ 129/360/000 ریال میباشد.