در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

من هفت ماه پیش تصادف کردم استخوان درشت نی ساق پای چپم از یکجا ونازک نی از دوجا شکسته که عمل جراحی کردن وپلاتین گذاشتن؟پشت استخوانم پاره شده بود واستخوان بیرون زده بود دکتر گفته اعصاب پات اسیب دیده اند الان کف پام واطراف قوزک پام حس نداره یعنی گرما وسرماو...رو احساس نمیکنم؟مچ پام هم به طور کامل بازوبسته نمیشه وباعث میشه هنگام راه رفتن لنگ بزنم و۱۵ جلسه فیزیوترابی رفتم فرقی نکرده؟صورتم هم برروی اسفالت ساییده شده بود وخون میامد الان خوب شده وجاش نمونده؟سه چهار تا هم ستییدگی رو دست وپام داشتم؟ممنون میشم بگین چقدر دیه به من تعلق میگیره ممنون.
1 پاسخ
توسط (6,420 امتیاز)
با سلام میزان دیه شکستگی ها هر کدام 8 درصد در صورت التیم مطلوب و اگر معیوب جوش بخورد 10 درصد دیه کامل است

حارصه ( ساییدگی جزیی ) اگر در سر و صورت باشد 1 درصد و در بدن هر کدام 0.5 درصد دیه کامل است.

پارگی پشت پا نیز بسته به اینکه به پوست استخوان برسد یا آن را پاره کند و استخوان دیده شود چندین حالت دارد که در ماده 709 قانون مجازات اسلامی

سایر موارد لازم است طول درمان پایان یافته تا میزان ارش آنها تعیین گردد.