در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

من هفت ماه پیش تصادف کردم استخوان درشت نی ساق پای چپم از یکجا ونازک نی از دوجا شکسته و عمل جراحی کردن وپلاتین گذاشتن؟پشت استخوان ساق پام پاره شده واستخوان از انجا بیرون زده بود که دکتر گفته عصب پات اسیب دیده اند الان کف پام واطراف قوزک پام حس گرما وسرماو...روحس نمیکنه؟مچ پام هم به طور کامل بازوبسته نمیشه وباعث میشه هنگام راه رفتن کنگ بزنم؟رو صورتم هم براثر ساییدگی روی اسفالت زخم ایجادشده بود که الان خوب شده وجاش نمونده؟ سه چهارتاهم ساییدگی رو اسفالت رو دست وپام داشتم؟ممنون میشم بگین چقد دیه به من تعلق میگیرد ممنون.
1 پاسخ
توسط (6,420 امتیاز)
با سلام بابت هر مورد شکستگی پس از پایان طول درمان چنانچه التیام از نوع مطلوب باشد 8 درصد و چنانچه از نوع معیوب باشد ده درصد دیه کامل برآورد میگردد.

بابت هر مورد ساییدگی در سر و صورت 1 درصد دیه کامل و در روی بدن نیم درصد دیه کامل محاسبه میگردد.

بابت پارگی چنانچه در نظریه پزشکی قانونی دامیه در روی پا درج شود یک درصد دیه کامل و چنانچه متلاحمه درج شده باشد یک و نیم درصد دیه کامل منظور میگردد.

بابت از دست دادن حس و بی حسی آسیب عصب  نیز پایان طول درمان یک تا دو درصد ارش برآورد میگردد.

بابت ارش عمل جراحی و آسیب بافت محل عمل جراحی دو تا چهار درصد ارش تعیین میگردد.