در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

من تصادف کردم واستخوان درشت نی ساق پام از یکجا ونازک نی از دوجا شکسته؟گوشت پشت استخوان ساق پا پاره شده واستخوانم از انجا بیرون زده بود الان دکتر گفته اعصاب پات اسیب دیده والان من هیچ حسی از کف پام وانگشتام و سمت چپ ساق پام احساس نمیکنم یعنی حس درد و سردی و گرما رو نمیکنم؟مچ پام هم کامل باز وبسته نمیشه وباعث میشه درحین راه رفتن لنگ بزنم ۱۵ جلسه فیزیوتراپی رفتم فرقی نکرده؟ممنون میشم بهم بگین چقدر دیه به من تعلق میگیره؟ممنون
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود برشما

ارزوی سلامتی برای شما دارم

درصورتیکه از کارافتادگی پاتون به تایید پزشکی قانونی برسد نصف دیه کامل و اگر درصدی از کارافتاده شده باشد به نسبت درصد از دیه کامل بعلاوه ۲۴ درصد بابت شکستگی استخوانها و ۱۵ درصد بابت منقله استخوانها و ارش اسیب نسج نرم اطراف شکستگی در حق شما ثابت می شود