در دیه و بیمه خودرو توسط (160 امتیاز)
با سلام

در برگه پزشک قانونی  ۳٫۵ ماه بعد از مراجعه اولیه به پزشک قانونی درج شده آیا معاینه مجدد تاثیری در میزان دیه دارد یا فقط زمان لازم برای التیام محل شکستگی می باشد؟؟؟

و آیا بخیه تاثیری در میزان دیه دارد؟؟؟
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام .... هدف پزشکی قانونی در تعیین مدت طول درمان در جهت حفظ حقوق زیاندیده میباشد . پس از پایان این مدت دیه یا ارش آسیب وارده با درنظر گرفتن آثار بجامانده تعیین میشود. مثلاً اگر شکستگی استخوان دست پس از اتمام طول درمان بصورت مطلوب التیام یابد دیه آن 8 درصد ولی اگر بصورت معیوب التیام یابد دیه آن 10 درصد خواهد بود.
در خصوص جراحات نیز طبق تبصره2ماده709 ق.م.ا  ملاک دیه در جراحات میزان نفوذ جراحت بوده و طول و عرض آن در مقدار دیه تاثیری ندارد ( به این معنا که تعداد بخیه تاثیری در میزان دیه ندارد)