در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام.

من چند روز پیش با یه موتور تصادف کردم.فرار از صحنه داشتم و عمد حساب شده . الان طرف رفته پزشک قانونی. به پاسگاه مراجعه کردم گفتند پزشک قانونی گفته چهل روز دیگه جواب را ارسال میکنه.

 میخام بدونم داستان چیه که اینجوری گفته پزشک قانونی.  بعد طرفم رضایت بده نیست من باید دیه را بدم چه جوری میتونم بفهمم چقدر دیه اش میشه تا شروع به جور کردنش بکنم. ممنون از شما.
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

ترک محل سانحه یا فراراز صحنه جرم از نظر قانون جرمه و باعث میشه از مجازاتهای مخففه هم محروم بشید ، ضمن ابنکه از لحاظ اخلاقی هم کار پسندیده ای نیست .

پزشکی قانونی برای اطمینان از بهبودی کامل جراحات وارده به مصدوم بهش تاریخ مراجعه و معاینه بعدی رو میده

شما میتونید ضمن عیادت و دلجویی از ایشون متوجه جراحات وارده بهش بشید و در اینجا مطرح کنید تا پاسخ داده بشه .

فرمودید دیه ش رو جور کنید ، چرا مگه بیمه یا گواهینامه ندارید