در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
۱_منطقه خراشیدگی جلوی سر حارصه

۲_ جراحت بخیه شده پیشانی دامیه

۳_ سائیدگی سمت راست پیشانی حارصه

۴_ سایدگی وسیع بینی حارصه

۵_ سایدگی دربالای لب فوقانی حارصه

۶_ سایدگی زیرآب تحتانی حارصه

۷_ خراشیدگی سطح مخاطی لب فوقانی حارصه

۸_ منطقه خراشیدگی در قسمت تحتانی ساعد راست حارصه

۹_ کبودی کف دست راست درمحازات انگشت شست

۱۰_ سایدگی وسیع خلف ساعد چپ حارصه

۱۱_ سایدگی وسیع پشت دست چپ حارصه همرا با تورم ارش تورم سه هزارم دیه کامل

۱۲_خراشیدگی در سطح مخاطی بند انگشت حارصه بند انگشت

۱۳_سایدگی وسیع قدام زانوی راست حارصه

۱۴_ سایدگی قدام زانوی چپ حارصه

۱۵_ شکستگی حدود نود درصد از قسمت نمایان دندان آسیای بزرگ دوم فک تحتانی راست ۷ دارد که ضربه میتواند ۲۰درصد از قسمت نمایان دندان تاثیر داشته باشد

این نامه پزشک قانونی است که به کلانتری فرستاده شده لطفا مقدار تغریبی دیه رو محاسبه کنین و ضمنا قاضی میتواند در مقدار دیه مواثر باشد یانه (کم یا زیاد کند) ممنون از عوامل محترم سپاس گذارم خدا قوت
2 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

ارزوی سلامتی برای شما دارم

جدااز بند ۱۵ گزارشتون ۱۱درصد دیه به شما تعلق میگیرد . مورد ۱۵هم عدد ۷ برام مبهمه

قضات از روی همین گزارش به شما خسارت پرداخت میکنند . مگر در موارد خاص مربوط به ارش جراحات به جهت درمان های داخلی