در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلا م و خسته نباشید

من در تصادف ماشین انگشت دوم و سوم پای چپم شکسته و کاسه زانوی پای راستم هم شکسته

 لطفا مبلغ مرا بفرمایید باتشکر ازسامانه خوب شما
توسط (100 امتیاز)
باسلام در نامه پزشگ قانونی اومده شکستن بند اول انگشت دوم وبنددوم انگشت سوم شکسته واستخوان هر دو کچ گر فته است وکشکک زانوی پای راست شکسته وبا وسایل اورتوپتی ثابت شده است ومن خواستم مبلغ دیه مرا بصورت عامیانه بفر مایید ممنون
1 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)
با سلام لطف جهت محاسبه دقیق تر طبق نظریه صادر شده از طرف پزشکی قانونی طرح سوال فرمائید.