در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام وخشته بنده در سال ۱۴۰۰تصادف کردم و از بیمه ماشین شکایت کردم ..انگشت پام شکسته شده و ناخن انگشت پا هم افتاده و در زمان تصادف پام دچار زخم و عفونت شده بود حالا می‌خوام بدونم چون هزینه کردم واسه پام و بیمه هم نداشتم حق ویزیت و هزینه دارو و فیزیوتراپی و هزینه دیگه که خرج کردم رو بیمه میده یا نه و اینکه چقد دیه تعلق میگیره دوماه استراحت پزشکی هم پزشک قانونی داده واسم تایید کرده..ممنون میشم جواب بدید.تشکر از سایت خوبتون
1 پاسخ
توسط (2,620 امتیاز)
با سلام و احترام

شرکت بیمه موظف به پرداخت دیه مشخص شده در رای دادگاه می باشد.