در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

با عرض  سلام و خسته نباشید و تشکر فراوان بابت سایت فوق العاده کارامد و کاربردیتون.

اگر امکانش باشه میزان حدودی دیه بنده رو محاسبه فرمایید.

  1. ساییدگی حارصه و کبودی سمت راست گردن
  2. ساییدگی حارصه و کبودی زیر زانوی چپ
  3. کبودی خفیف سمت چپ شکم
  4. شکستگی انتهای تهتانی استخوانهای درشت نی و نازک نی ساق پای  راست.
  5. اسیب نسوج نرم ساق پای راست بعلت تعبیه ابزار ارتوپدی در محل شکستگی انتهای استخوانهای درشت نی و نازک نی
  6. کبودی روی زبان
  7. پریدگی لبه دندان سوم فک فوقانی سمت چپ ( ارش )

در آخر هم نیاز به معاینه مجدد بعد از 4 ماه.

ببخشید طولانی شد

1 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)
با سلام ، با توجه به موارد مورد اشاره در سوال شما جهت محاسبه دقیقتر لطفا پس از اتمام طول درمان مجدد طرح سوال فرمایید به هر حال در صورت التیام بدون عیب موارد مورد اشاره جمع دیه شما 19.6درصد خواهد بود که مبلغ ریالی آن 452.760.000 ریال خواهد شد لازم بذکر است جهت محاسبه بند 7باید پزشکی قانونی درصد شکستگی را تعیین نماید تا بتوان محاسبه نمود .