در دیه و بیمه خودرو توسط
دیه شکستگی ساق پا که با پلاتین درمان شده است در ماه حرام جقدر است
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم آقای احسان سلام،وقت بخیر.

سوال شما قدری تخصصیه و برای اینکه دقیق جواب سوال تون رو بگیرین،باید به پزشکی قانونی مراجعه کنین.

اگه در تهران هستین،شمارهدهای پزشکی قانونی رو براتون میگذارم.

اگر در شهرستان هستین میتونین از طریق شماره ۱۱۸ شماره اونجا رو بدست بیارین و تماس بگیرین.

۵۵۶۰۸۰۸۶-۸

۵۵۶۰۹۰۷۱-۴

موفق و پیروز باشید.