در دیه و بیمه خودرو توسط (110 امتیاز)
مبلغ دیه شکستگی هر دو استخوان پا که با پلاتین درمان شده است چقدر می باشد؟
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

بهترین راه حل برای محاسبه دقیق دیه شما مطالعه برگه پزشکی قانونی می باشد ولی اکر بخواهیم از روی اظهارات شما عرض کنم

دیه هر شکستگی شما اگر بصورت مطلوب التیام پیدا کرده باشد ۸ درصد یعنی۱۵۲۰۰۰۰۰تومان و اگر نامطلوب التیام پیدا کرده باشد ۱۰ درصد یعنی۱۹۰۰۰۰۰۰ بر اساس نرخ دیه سال ۹۵(۱۹۰۰۰۰۰۰۰تومان)

بابت پلاتین نیز ارش تعیین خواهد شد