در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
باسلام،در۲۶فروردین۹۶طی یک دعوا ساق پایم خیلی بدشکست که بانصب پلاتین وعمل جراحی درحال درمانم،پزشک قانونی۵ماه طول درمان داده ،ضمن اینکه سرتاسرساق من پلاتین داردوبخیه خورده وتاالان که شهریور۹۷میباشدهنوزدرست نمیتوانم راه بروم وگاها درد دارم میخواهم بدانم دیه من چه مبلغی میشود
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود یر شما

آرزوی سلامتی برای شما دارم

شکستگی در هر استخوان درصورت التیام بدون عیب ۸درصد معادل ۱۸میلیون و۴۸۰هزار تومان و  التیام باعیب ۱۰درصد معادل ۲۳میلیون ۱۰۰هزارتومان

اگر خرد شدگی باشه در صورت التیام بدون عیب ۱۳.۳ درصد و اگر التیام بصورت معیوب باشد ۱۶.۶ درصد