در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
بعد از چند سال از فوت پدرم ميخوام مستمری که به خودم تعلق ميگيره و به حساب مادرم واریز ميشه رو  از مادرم جدا کنم ، چه کاری باید انجام بدم? مجردم و شاغل هم نیستم.
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)

با سلام

به واحد مستمری های شعبه بیمه ای خود مراجعه نموده و تقاضای تفکیک مستمری خود را ارائه نمائید. واحد مستمری های شما را جهت افتتاح حساب بانکی به بانک مربوطه معرفی و پس از ثبت شماره حساب در سیستم ، 25% مستمری شما را منفک  و ماهانه به شماره حساب شما واریز می نماید. این پرونده مستمری قابل انتقال به شعب بیمه ای دیگر نیز می باشد.