در بیمه نیروهای مسلح توسط (100 امتیاز)
با سلام مادرم کارمند ارتش بوده و در حین خدمت ،نوزده سال پیش فوت شده با داشتن ۲۷ سال سابقه کار،آیا دخترشون که بتازگی مطلقه شدن میتوانند مستمری ایشون دریافت کنند؟اگه ممکنه مراحل دریافت و چه زمانی از طلاق باید بگذرد تا بشود اقدام کند و بفرمایید

با سپاس فراوان
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
سلام

بله امکان دریافت مستمری از تاریخ ثبت طلاقنامه وجود خواهد داشت.

با ارائه مدارک طلاق و مدارک سجلی و تعهدنامه محضری مبنی بر نداشتن شغل و شوهر و خلاصه فوت مادر  و فرم انحصار وراثت با مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیکی ساتا (سازمان تامین اجتماعی نیروهای مسلح ) اقدام فرمائید.