در بیمه نیروهای مسلح توسط
ببخشید چقدر زمان میبره تا حقوق و بیمه نیرو های مسلح پدرمتوفی ب دختر مطلقه تعلق بگیرد؟

و آیا تحقیقات محلی بنابر صدق جدایی از همسر هم هست؟(چون دراین صورت برای خانم مطلقه رفت وامد در ان مکان بنابر نبود فرهنگ طلاق مشکل میشود)
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
باسلام با توجه به مدارک ومستندات که نشان دهنده طلاق میباشد همچون درج در صفحه شناسنامه وسند طلاق نیازی به تحقیقات محلی نیست ودرصورت داشتن انحصاروراثت  وارائه به صندوق بیمه بعد از یک ماه مستمری فرزند مشخص وارایه حساب بانکی همه ماه بحساب فرزند واریز میگردد...ایمانی