در بازنشستگی و مستمری توسط (200 امتیاز)
اگر دختر مطلقه ای حقوق پدرش میگیرد و خواهر بزرگترش به تامین اجتماعی مراجعه کند و ادعا کند که طلاق خواهر صوری است ایا سریعا مستمری قطع میشود یا تحقیقات مجدد صورت میپذیرد؟

 ایا دختر مطلقه حق اعتراض دارد؟

 لطفا جواب شفاق و قطعی بدهید

تشکر
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

بدون بازرسی و تحقیق کافی ، مستمری هیچکس قطع نمی شود. برابر مقررات موجود، بازرسی دو نفره انجام و در صورت صحت ادعا و اثبات طلاق صوری، مراتب به سازمان مرکزی جهت تصمیم نهایی اعلام می شود. با این وجود تا کنون قانون قاطع و جامعی در خصوص طلاق های صوری در مجلس شورای اسلامی تصویب نشده است. و همچنان سند طلاق در مجامع قضایی معتبر و نافذ است.