در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام .من مادرم چند ماهی است که طلاق گرفته است .ولی به دلیل زنده بودن مادرش با اینکه از نظر قانونی یک سوم حقوق مادر به دختر مطلقه اش تعلق میگیرد هیچ اقدامی نکرده است .

اگر مادرم بعد از فوت مادرش تازه اقدام به گرفتن حقوق مستمری مادرش نماید مشکلی در زمینه دریافت برایش پیش می آید .؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام
فرزندان اناث در صورت عدم اشتغال یا ازدواج دائم می توانند از مستمری پدر و مادر خود بهره مند گردند لذا مشکلی برای مادرتان در دریافت مستمری مادرش بعد از فوت ایشان نمیباشد.