در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام:

آیا فرزند دختر(مجرد ) متوفی بیمه شده تامین اجتماعی که والدینش فوت کرده و تک فرزند میباشد و در حال حاضر بازمانده مستمری بگیر تامین اجتماعی محسوب می شود، اگر برای ادامه تحصیل به خارج از کشور برود همچنان تامین اجتماعی مستمری به او پرداخت میکند؟ (آیا برقرار ماندن مستمری بازمانده  شامل به تحصیل در دانشگاهی غیر از دانشگاه های ایران نیز می باشد؟)

با تشکر
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام هیچگونه منعی ندارد اما فقط یه قضیه باید مورد توجه قرار بگیرد آنهم اینکه هر۶ماه یکبار باید به تامین اجتماعی واحد مستمری مراجعه نمایید واعلام حضور نمایید