در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام

آیا فرزند دختر(مجرد ) متوفی بیمه شده تامین اجتماعی که والدینش فوت شده و تک فرزند نیز بوده ودر حال حاضر بازمانده مستمری بگیر تامین اجتماعی محسوب میشود، در صورت ادامه تحصیل در یکی از دانشگاه های خارج از کشور (نکته: نه در دانشگاه های داخلی ایران ) مجاز به ادامه دریافت مستمری به عنوان بازمانده میباشد؟

در قانون ذکر شده اگر فرزند دختر دانشجو بوده و حرفه ای نیز نداشته باشد مجاز به دریافت مستمری خواهد بود، حال آیا دانشجو بودن در یک دانشگاه خارجی نیز شامل این قانون میشود؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
سلام ، بله قابل پرداخت می باشد ، فرزندان اناث متوفی به شرط نداشتن شغل و شوهر استحقاق دریافت مستمری بازماندگان را دارند و اشتغال به تحصیل چه در داخل و چه در خارج کشور جهت برقراری یا قطع مستمری موضوعیتی ندارد.