در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
  1. برای دریافت مستمری پدر برای دختر مطلقه که مدارک مربوط به پدر( گواهی فوت بیمه شده یا مستمری بگیر که از سوی سازمان ثبت احوال صادر شده باشد.  اصل و تصویر شناسنامه و کارت ملی متوفی و بازماندگان واجد شرایط و ...) رو نداره و به دلیل مشکلات خانوادگی بهش نمیدن باید چطور اقدام کرد؟
  2. اگر دختر بدون بیمه شاغل باشد(کارگر) باز هم میتواند از مستمری پدر استفاده کند؟
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)

با سلام اگر دختر مطلقه باشد وفاقد شغل باشد میتواند از مستمری پدر استفاده کند