در بیمه نیروهای مسلح توسط (100 امتیاز)
سلام.

اگر دختر مطلقه ای از مستمری پدرش استفاده کند بعد از مدتی عقد موقت انجام بدهد چه با فرد دیگری یا با شوهر سابق خود برای این مورد چه قانون ثبت شده ای وجود دارد.

آیا تنها نبودن سندیت ازدواج دائم در شناسنامه درقانون ارتش ذکر شده؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

صرف نظر از برداشت های سلیقه ای صندوق های بازنشستگی و بازرس ها و تحقیقات میدانی؛ تنها سند محکم و محکمه پسند، سند طلاق می باشد و ازدواج موقت _ با هر کس_ نمی تواند به آن خدشه ای وارد نماید.