در بیمه نیروهای مسلح توسط (240 امتیاز)
سلام

 من دختر مجرد و کمتر از ۴۰  سال سن دارم پدرم چند سالی هست به رحمت خدا رفتند و بازنشسته ارتش بودند  و چون من خودم قبل و بعد از فوت پدر  بیمه دارم و شاغل هستم حقوق کامل به مادرم رسید ، بعد از چند سال چون حقوق  و بیمه خوبی ندارم تصمیم دارم از شغلم بیام بیرون و برای گرفتن حقوق پدرم اقدام کنم،
اما متاسفانه جایی خواندم تا ۹ ماه بعد از فوت  وقت داشتیم اقدام کنیم و  برگه انحصار وراثت ببریم و در غیر این صورت حقوق را نمیتوانم دریافت کنم ، خب من بعد از چند سال میخوام اقدام کنم، میشه بهم توضیح بدهید، در ضمن ما چند سال قبل بابت کاری برگه انحصار وراثت گرفتیم و برگه  انحصار  وراثت داریم ایا در صورتیکه  بتوانم حقوق را بگیرم نیازی است دوباره انحصار وراثت بگیریم یا همان یکبار کافیست،
1 پاسخ
توسط (6,220 امتیاز)
فاصله و محدودیت زمانی وجود ندارد در هر زمانی که شرایط دریافت مستمری را داشته باشید میتوانید اقدام کنید