در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
ایا دختر بیوه مستمری بگیر خدمات درمانی از مستمری بازنشستگی تامین اجتماعی پدر فوت شده  خودش درکنار مادر سهم دارد

با این شرایط که دختر در زمان فوت پدر شاغل  خدمات درمانی بوده بعد از فوت پدرش همسرش که بیمه ای هم نداشته  نیز فوت میشود ودخترنیز با اتمام کار بازنشسته مستمری بگیر خدمات درمانی میشود وپدر دختر درزمان فوت بازنشسته تامین اجتماعی بوده ومستمری وی اکنون برای همسرش برقرار می باشد
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

با توجه باینکه دختر متوفی خود مستمری بگیر میباشد و تمکن مالی دارد دریافت مستمری پدر وجه قانونی ندارد و در صورت برقراری و اطلاع هر کدام از صندوق ها مستمری قطع و خسارت باید جبران و کلیه وجوه مستردد گردد.