در دیه و بیمه خودرو توسط (110 امتیاز)
بسمه تعالی

سلام

من حدود 40 روز پیش تصادف سنگینی کردم و کار تعمیرات ماشینم در نمایندگی تا چند روز پیش ادامه داشت. الان که شعبه پرداخت خسارت بیمه بدنه میخواد ارزش واقعی خودرو رو تعیین کنه میگه ارزش واقعی خودرو در روز تحویل فاکتور تعمیر (یعنی چند روز پیش) ملاکه نه ارزش واقعی اون در روز حادثه؛ در حالیکه در قرارداد بیمه تصریح شده قیمت خودرو "در روز وقوع حادثه" ملاکه. همچنین تو این فاصله 40 روزه قیمت ماشین من حدود 14 میلیون بالا رفته.

خواستم بدونم حرف بیمه درسته یا نه.

ممنون
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

ملاک روز حادثه است. و بیمه گر شما را باید در وضعیت قبل از حادثه قرار دهد نه بیشتر و نه کمتر. اگر خسارت شما را دیر پرداخت کرده و خودروی شما افزایش قیمت پیدا کرده تقصیر بیمه گر است نه شما. اما برای اینکه تا پایان قرارداد بیمه بدنه شما مشکلی نداشته باشید به واحد صدور بیمه بدنه خود مراجعه کنید و درخواست الحاقیه افزایش سرمایه نمایید.

با داشتن چنین الحاقیه ای، بیمه گر ناچار به پرداخت خسارت شما است.

صرفا می تواند کسورات (فرانشیز، استهلاک برخی از قطعات و ...) را از مبلغ خسارت کسر کند.