در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام خدمت کارشناسان محترم
من 7 ماه پیش تصادف داشتم و برای دریافت خسارت از بیمه بدنه تشکیل پرونده دادم و کارشناس بیمه ماشین رو بازدید کرد وقطعات تعویضی رو لیست و فقط هزینه اجرت تعمیر رو مشخص کرد .

تعمیر ماشین به دلیل خسارت بالا و نبود قطعات 7 ماه طول کشید وقطعات تعویضی طی این 7 ماه خریداری شده. به شرکت بیمه مراجعه کردم و فاکتورهای قطعات خریداری شده رو ارایه دادم ولی بیمه میگوید که قیمت اجناس فاکتور شده به قیمت روز حادثه محاسبه میشود!

بعداز اعتراض من گفتن وگرنه قیمت ماشین هم به قیمت امروز محاسبه میکنیم! من قبول نکردم
آیا همچین قانونی وجود دارد؟
در ضمن قیمت ماشین با احتساب 25 درصد افزایش قیمت که دربیمه درج وخریداری شده با روزحادثه مطابقت دارد
لطفا راهنمایی بفرمایید
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام لطفا مشاوره ثبت کنید. نیاز به توضیح بیشتری دارد.