در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام من به تازگی تصادف کردم و ماشین من 405 مدل 85 هست به قیمت 1500000 تومان ..حالا الان پنج میلیون پانصد هزینه تعمیر صافکاری و رنگ و غیره شده ..الان بیمه چه مقدار پرداخت میکنه و بار اول هم هست که از بدنه استفاده میشه ...ممنون
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
با سلام

شیوه پرداخت خسارت به این شیوه است که هزینه تعمیر و بازسازی خودرو بر اساس قیمت های اتحادیه یا تعمیرگاه مورد توافق دو طرف به دست می آید و بعد از قیمت اصلی خسارت، کسورات از آن کم می شود.

کسورات ممکن است یک یا چند مورد از موارد زیر باشد:

1. استهلاک قطعات مصرفی و استهلاکی مثل باطری و لاستیک

2. ارزش عامل بلافصل حادثه در صورت وجود. مثلا اگر پارگی شیلنگ بنزین باعث بروز حادثه شده است، ارزش شیلینگ بنزین از مبلغ خسارت کسر می شود.

3. کسورات ماده 10 قانون بیمه: اگر مالی به ارزش کمتر از ارزش واقعی بیمه شده باشد، به نسبت ارزش بیمه شده به ارزش واقعی، خسارت قابل پرداخت است.

4. فرانشیز: سهمی از خسارت که بر عهده بیمه گذار است و بیمه گر تعهدی به جبران آن ندارد.

5. کسورات مربوط به عمر خودرو (در صورت توافق در شرایط خصوصی بیمه نامه ) یا درج در شرایط عمومی بیمه نامه

6. کسورات مربوط به قطع رابطه جانشینی

در صورتی که حادثه، مقصر شناخته شده ای داشته باشد و زیاندیده به گونه عمل کند که مانع از دسترسی بیمه گر به مقصر حادثه و دریافت خسارت به جانشینی زیاندیده شود، به هر میزان که ممانعت از جانشینی صورت گرفته باشد، از مبلغ خسارت کسر می شود.

پس از کسر این کسورات، حواله در وجه زیاندیده صادر می شود.