در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

ایا بیمه بدنه خسارتهایی از جمله بردن سیستم خودرو بهم میده یا ازم چیزی کم میکنه چون سیستم صوتی من به قیمت امروز حدوده ۳۰میلیونه،بوقهامم ۱۲ میلیونه

البته هنوز بیمه نکردم چون دزدیها زیاد شده منم اوزام بستم روش میگم برای سیستم صوتی و بوقهام باید مبلغ جداگانه بپردازم یا همون بیمه بدنه کافیه ممنون میشم راهنمایی کنید بیمه سرقت لوازم هم داریم ؟
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

اگر ارزش لوازم غیر فابریک کمتر از 2% ارزش خودرو باشد می توان به عنوان یکی از بندهای مورد بیمه، به بیمه نامه بدنه الحاق شود و با دریافت پوشش سرقت درجای تمام قطعات، تحت پوشش بیمه درآید.

اگر ارزش لوازم غیر فابریک بیش از 2% ارزش خودرو باشد، فقط در صورتی که شرکت بیمه بپذیرد قابل بیمه است.