در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام بنده تصادف کردم و از شخص ثالث مقصر حادثه مبلغ متعارف را دریافت کردم و چون هنوز مبلغ 11میلیون مانده و ما هم بیمه بدنه داریم میخواهم در ادامه توضیحات مفیدتان نحوه وکالت دادن به بیمه جهت اخذ خسارت از بدنه را مطلع شوم ؟ و ایا هنگام دریافت خسارت از بیمه بدنه میتوانند اذیت کنند یا خیر ! ممنون
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود
دوست عزیز شما با ارائه مدارک خسارت ماند کروکی و .... و مدارک دریافت بخشی از خسارت از بیمه گر مقصر به شرکت بیمه گر بیمه بدنه خود ، مابقی خسارت خود را بدون هیچ مانعی دریافت میکنید و شرکت بیمه به استناد مدارکی که خسارت را به شما پرداخت کرده است از طریق مراجع قضایی به مقصر مراجعه و خسارت را ریکاوری میکند
به هر حال شما برای دریافت خسارت مانعی ندارید