در دیه و بیمه خودرو توسط (110 امتیاز)
عبارت "

فرانشیز خسارت شکست شیشه به تنهایی معادل 20 درصد مبلغ خسارت " در کدام بخش ایین نامه بدنه هستش ؟؟؟
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام ..... آئین نامه شماره 53 بیمه مرکزی ج ا ا که مربوط به بیمه های بدنه میباشد شامل موضوع بیمه نامه و شرایط کلی آن بوده و در خصوص خطرات اصلی بیمه نامه میباشد لکن پوشش ((شکست شیشه به تنهایی)) جزو پوششهای اضافی بیمه نامه است و طبق آئین نامه ارائه این پوششها منوط به توافق بیمه گذار و بیمه گر بوده و این موارد نیز در شرایط خصوصی که بهمراه بیمه نامه به بیمه گذار تحویل میشود قید شده است.