در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

در تصادفی که مقصر به 2,خودرو زده و سقف بیمه ش 10 ملیون هست و هزینه خودرو بنده و اون یکی خودرو بیشتر از 10 ملیون هست بیمه چطوری حساب میکنه و اینکه منجر به جرح 3 نفر از ما شده و خودرو مقصر دارای مشکل فنی و همچنین راننده خودرو مقصر دارای گواینامه ب3 که حق رانندگی در جاده برون شهری را نداشته و این اتفاق در جاده برون شهری اتفاق افتاده ایا امکان شکایت بابت این 2,مورد امکان پذیر هست یا خیر و اگر هست چه مجازاتی دارد و در اخر خودرو بنده دارای بیمه بدنه هست بیمه بدنه بخوام استفاده کنم بدنه به چه صورت محاسبه میکنه مثل خسارتی که ثاث میده حساب میکنه یا طبق قانون بیمه بدنه که مقصر خودت باشی
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام ....
1-  پرداخت خسارت در اینگونه موارد پس از ارزیابی خسارت مالی هر دو وسیله نقلیه میزان خسارت تجمیع شده و تا سقف سرمایه به نسبت خسارت هر کدام از مجموع پرداخت میکنند.
2- فقدان گواهینامه ی متناسب از سوی مقصر مانع از پرداخت خسارت مالی و جانی توسط بیمه گر به زیاندیدگان نخواهد شد.
3- بابت مازاد خسارت وارده که قابل جبران از بیمه نامه مقصر حادثه نمیباشد میتوانید از بیمه نامه بدنه ی خودتان استفاده کرده و حق بازیافت خسارت پرداخت از مقصر را به بیمه گر خود منتقل نید.