در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

سلام.،

خودرو تاکسی من بعداز تصادف برای تعمیر به نمایندگی سایپا تحویل داده شد،ولی کارشناس واسطه شرکت سایپایدک و بیمه و بیمه گذار که خود شرکت اصلی سایپا است و ماشین رو به من فروخته مطمئنم که اصلا نیومده بازدید کنه ولی اومدنش طبق عکس های موجود که تو پرونده بیمه موجود است بعداز شروع تعمیرات نمایندگی سایپا بوده که این اولین تخلف نمایندگیه که باید کل خسارت رو بده،قطعات اسیب دیده تصادف جزئی من توسط کارشناس شرکت بازدید کننده ثبت نشده و فقط اجرت تعمیرات مشخص شده چون قبل از بازدید ماشین باز بوده ولی اینو نگفته، گفته نمایندگی لیست قطعات رو قرار شد تهیه کنه بده ولی نداد منم بدون لیست پرونده رو رد میکنم تا پدرشو در بیارن،یکماه به ماشین من دست نزدن بعداز اون شروع کردن به وقت کشی و درخواست های قطعه به صورت تک تک ،یکی بعداز رسیدن درخواست قبلی،تا قطعات اسیب دیده جدید اضافه شد که من اعتراض کردم که اونجا فهمیدم لیستی که رد نشده دست نمایندگی رو باز گذاشته یا رییس نمایندگی که همون سایپایدک است خودش دستور میده که نمایندگی فلان قطعه خودرو من رو برای خودرو مشابه دیگری بفرسته و به قطعات اسیب دیده اضافه کنه چون هرچی اعتراض و شکایت به بازرسیشون کردم بیشتر بیخیال شدن،ازونجا به بعد دیگه تو تعمیرگاه راهم نمیدادند،اینقدر  قطعه اضاف شد که هزینه تعمیرات ماشین نزدیک بیست ملیون شد که به خاطر شخصی بودن بیمه بدنه و تاکسی بودن ماشین نصف خسارت رو بیمه رازی که بیمه گذار اون سایپایدک خودش بود میداد که میخواستن نصفه دیگه خسارتم از من بگیرند ولی با فاکتور دستنویس که من زیربارش نرفتم وچون میدونستم فرانشیز سایپاکارت طلائی صفره ولی اگه واقعا بیمه رازی پنجاه درصد خسارت رو به دلیل تاکسی بودن خودرو پرداخت نمیکنه مابقی هزینه تعمیرات پای سایپایدکه چون هم بیمه گذاره و هم سایپا نهصدهزار پول بابت بیمه بدنه ماشین به سایپا یدک داده طبق فاکتور،خلاصه گردن من نبود،ولی هدفشون این نبود چون پولم اگه بابت فاکتور دستنویس میدادم باز چوب لا چرخم میزاشتند، با اعلام خرابی گیربکس ماشین بعداز چهار ماه که الکی صدای بیمه و شرکت کارشناسی واسطه و سایپا هم در اومد که چرا بعد از چهار ماه میگی گیربکس خرابه ،قرار شد کارشناس باز بره بررسی بکنه اگه قبول کرد نمایندگی گیربکس ماشین رو باز کنه و بفرسته طهران درست کنند چون خودشون مجوز ندارند درستش کنند.اگه درست بشه ده ملیون هزینه داره که صددرصد میگن درست نمیشه و باید گیربکس تعویض بشه که هزینه گیربکس بیستو هشت ملیون میشه،پس همون گیربکس رو پس میفرستند که بازم مطمئنم گیربکس خودم نیست و گیربکس من رو ارسال کردن تا یه اریو دیگه رو راه اندازی بکنن،یه گیربکس داغون میبندند رو ماشین و میگن خسارت ماشینت زیاد شده و از هفتاددرصد رد شده و باید تعویض بشه،طبق ایین نامه خودرویی که اول خسارتش جزیی بوده بعد معلوم شده خسارت کلی بوده باید قیمت ماشین به من داده بشه ولی قبلش ماشین توسط بیمه قیمت گذاشته میشه و من محکوم به خریدن ماشین به قیمت گذاشته شده توسط بیمه هستم که مشخصه قیمت بالایی روش گذاشته میشه بعد فرانشیز خسارت کلی رو باید بدم که باز طبق ایین نامه ای که معلوم نیست و فقط میگن اونم اگه بپرسی بهت میگن ،نزدیک به سیزده درصده،بعد هزینه تعمیرات ماشین رو که نزدیک بیست ملیون شده باید بدم چون خسارت کلی زده شده و هزینه ها از قیمت کل ماشین زه بالا اون بیست ملیون باید تامین بشه،یعنی طبق نقشه کشیده شده و اماده تصادف جزیی به تصادف کلی تبدیل شد که ایین نآمه ای جدا از خسارت کلی و جزیی داره ،ماشین منو چهار ماهه لوازم یدکی کردن اخرش روش یه قیمت بالا میزارن میدن به خودم،چک های ماشینم باید با یه فرغون که راه نمیره پاس کنم، سایپا و سایپا یدک و کارشناس شرکت سامان نگار ایرانیان باعث شدن بیست ملیون بدم سه ماه سوار ماشین بشم بعد لگن بزارمش جلو در حیاط چون لوازمش نیست اگه بود درستش میکردن میدادن،بعد برم چندسال کار کنم چکهاشو بدم قسطامو بم بچه مریضمم دیگه فکر خوب شدنشو از سرم بیرون کنم،تصادف جزیی رو راحت با ندادن لیست لوازم اسیب دیده کردن خسارت کلی و خسارت کلی رو با اعلام خسارت جزیی که بعداز چند ماه و خرج الکی و تبدیل کردنش به انبار لوازم یدکی میکننش کلی که ايین نامه خودشو داره،ماشین خریدم تو طرح اشتغالزایی ،روحانی کجایی.....

اول نظرت چیه چه کار کنم؟ اصلا راهی دارم؟

اگه نه که یه راه میدونم ولی وکیل خوب میخوام که وسط کر من نفروشه به .........

1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

این معمایی که شما طرح کردید باید شرلوک هلمز حلش کنه .

بزارید یه بار اون جیزهایی که لازمه از دل متن بکشیم بیرون و بعد حلش کنیم

۱. هنگام تصادف افسر برای شما کروگی کشیده یا نه ؟

۲. توی کروکی و توی برگه ی حمل خودرو به تعمیرگاه کدوم قطعات رو براتون خسارتی اعلام کرده

۳. برگه پذیرش تعمیرگاه چه قسمتهایی رو خسارتی براتون مشخص کرده

۴. تکلیف بیمه نامه تون که چرا بیمه بدنه شخصی داره باید معلوم بشه

۵. خودرویی که ۷۰درصد خسارت بهش وارد شده چرا باید دستمزد بدید . چون برای شما تعمیر نکردن دیگه فقط براورد خسارت کردن

۶. داغی قطعات اسیب دیده تون کجاس؟

بهترین راه برای شما دادخواست تامین دلیل باارجاع امر به کارشناس برای میزان قطعی و واقعی خسارته یا ارزیابان خسارت بیمه مرکزی  و بعداز اون حل سوالاتی که عرض کردم