در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشید

 ماشین من ساینا هستش تصادف کردم مقصر شدم ماشین بردم نمایندگی گفتن شیش ملیون هزینش هستش خواستم ببینم میتونم بدون کروکی خسارتم رو از بیمه بگیرم یا نه

 دوم اینکه چون ماشین صفر هستش فرانشیس بهش میخوره یا نه اگه بخوره چ مبلقی از کل خسارت کم میشه بیمه بدن من بیمه ایران هستش
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
باسلام

شما میتونید بدون داشتن کروکی از بیمه بدنه خودتون استفاده کنید و فرانشیز در حوادث و اتش سوزی جزیی ۱۰درصدکل خسارت میباشد و حداقل از شما ۵۰هزارتومان دریافت میشود . اگر سابقه رانندگی کمتر از ۳ سال و سن راننده مقصر در موارد فوق الذکر کمتر از ۲۵ سال باشد ۱۰درصد دیگر به فرانشیز بالا اضافه میشود