در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام

کارفرما مدت 6 سال بیمه کارگر را ماهیانه 15 روز یا کمتر واریز کرده است . چگونه می توانیم آن را درست کنیم . آیا نیاز است برای این کار از کارفرما شکایت کنیم؟
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
با سلام

شما می توانید به شعبه تامین اجتماعی محلی که بیمه برای شما رد می شود مراجعه وبا تکمیل فرم ادعای سابقه وپیوست مدارک ومستندات دال برکارکرد کامل سی روز از طریق سازمان تامین اجتماعی جهت تکمیل واریز حق بیمه خود اقدام نماید

ضمنا مراجع حل اختلاف قانون به صرف فقط ادای بیمه تنها دادخواست شمارا نپذیرند