در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
من ۲و نیم سال تمام وقت کار کرده ام و ۶ماه است که پاره وقت کار میکنم و حقوق نصف میگیرم. با توافق کارفرما برای من بیمه کامل رد میکنن و من هزینه ش رو خودم میدم. حالا میخام کارفرما همون بیمه پاره وقت رد کنه برام. سوالم اینه که اگر بعد از مثلا دوسال کارم رو رها کردم چقدر سنوات به من تعلق میگیره با حقوق کار پاره وقت !؟ یا تمام وقت !؟

 چون ۲ونیم سال اول رو تمام وقت کار کردم.الان اگر بیمه تمام وقتم رو ادامه بدم چی!؟اون موقع سنواتم چطور حساب میشه.کار فرما بهرحال میتونه سنوات منو با حقوق پاره وقتم بده یا بخاطر بیمه تمام وقت بر اساس حقوق کامل میده !؟

خیلی ممنون میشم جواب بدید.
1 پاسخ
توسط (24,530 امتیاز)

با سلام

‌ماده ۳۹
مزد و مزایای کارگرانی که به صورت نیمه وقت و یا کمتر از ساعات قانونی تعیین شده به کار اشتغال دارند به نسبت ساعات کار انجام یافته‌محاسبه و پرداخت می‌شود.