در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
شخصی برای ۸ماه بایک قراردادپاره وقت ۵روز درهفته وروزی۲ساعت برام کارمیکرد.ویک سال پیش باهام تسویه حساب کلی کردورفت.الان رفته برای حق سنوات وعیدی وبیمه ازم شکایت کرده اصلا بیمه بهش تعلق میگیره؟
1 پاسخ
توسط (6,410 امتیاز)
باسلام - قراردادهای پاره وقت به نسبت ساعات کارکرد مشمول پرداخت حق بیمه است و بابت هر 8 ساعت کار یک روز سابقه بیمه درنظرگرفته خواهدشد.

سنوات ، عیدی ، و سایر مزایای قانونی نیز به تناسب کارکرد تعلق خواهدگرفت.