در پرداخت حق بیمه توسط (250 امتیاز)
بیمه ی خویش فرما دارم. از ماه آینده در یک شرکت، کار پاره وقت انجام خواهم داد. سه روز در هفته. قرار است شرکت من را بیمه ی اجباری نماید که مسلما این بیمه شامل کل روزهای یک ماه نمیشود. ایا میتوانم هزینه بیمه ی باقی روزها را به کارفرما پرداخت کنم تا برایم بیمه ی کامل رد کند؟  و چه مبلغی باید بپردازم؟  بعنوان راه دوم، آیا میتوان بیمه ی اختیاری را برای نصف روزهای ماه رد کرد که با بیمه ی اجباری رد شده یک ماه کامل شود؟ راهکار پیشنهادی شما برای رد کردن بیمه ی کامل در هر ماه چیست؟
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام اگر شخصی بیمه اجباری بپردازد نمیتواند اختیاری بپردازد بهترین راهکار این است که کارفرما کمک کند بیمه شما رو بصورت کامل رد نماید وباهم توافق نمایید از لحاظ پرداخت مبلغ بستگی به حقوق شما دارد وتوافق با کارفرما