در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
سلام من مربی باشگاه هستم و به صورت پورسانتی کار میکنم حداکثر ساعت کارکردم در هفته 6 ساعت است میتونم بیمه خویش فرما بکنم خودم رو یا باید باشگاه منو بیمه کنه؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

با توجه به نحوه کارکرد شما در کارگاه و طبق قوانین و مقررات سازمان تامین اجتماعی چنانچه هرکس در کارگاهی روزانه حداقل یک ساعت هم کار نماید مشمول بیمه اجباری میباشد مگر اینکه قرارداد پاره وقت با درج روزهای زوج یا فرد داشته باشد که به صورت 15 روزه در لیست حق بیمه و تایید بازرس کارگاه انجام شود.

لازم بذکر است پرداخت حق بیمه بصورت اختیاری یا بیمه حرف و مشاغل آزاد هیچگونه منافاتی با بیمه اجباری ندارد لذا :

چنانچه بیمه شدگان صاحبان حرف و مشاغل آزاد و بیمه اختیاری در حین بیمه پردازی مشغول کار در کارگاههای مشمول قانون تامین اجتماعی گردند و کارفرما جهت آنها لیست حق بیمه به سازمان ارائه دهد و بصورت بیمه اجباری بیمه گردند سوابق آنها وفق بند 14 دستور اداری 5015/81 مورخ 79/1/7 معتبر بوده و تا مادامیکه حق بیمه خود را در مهلت مقرر پرداخت نمایند بیمه پردازی انها بلامانع میباشد.

همچنین با توجه به اولویت سوابق بیمه اجباری به بیمه حرف و مشاغل آزاد در هنگام بیمه پردازی همزمان ، سوابق و دستمزد بیمه اجباری ملاک ارائه خدمات به بیمه شدگان میباشد و به هیچ وجه جمع دستمزد دو یا چند دستمزد مبنای پرداخت تعهدات قانونی نمیباشد.
توجه :
در صورت وقوع حوادث ناشی از کار ، بیمه شدگان موصوف به واسطه اشتغال در کارگاههای مشمول قانون تامین اجتماعی می توانند به واسطه اشتغال خود از تعهدات قانونی سازمان بهره مند گردند.