در پرداخت حق بیمه توسط (250 امتیاز)
نمایش از نو توسط
امکان اشتغال به کار تمام وقت و یا انجام دو کار پاره وقت در دو کارگاه مختلف برایم فراهم نیست. آیا میتوان برای تکمیل سابقه ی  بیمه  ماهیانه، بیمه ی نصف روزهای هر ماه را که شرکت برایم رد نمیکند، با بستن قرارداد بیمه اختیاری با سازمان بیمه پرداخت کنم و بیمه ی هر ماه ترکیبی از لیست ارسالی شرکت و بیمه اختیاری خودم باشد؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

شما می توانید بیمه اختیاری و بیمه حرف و مشاغل آزاد را بصورت کامل پرداخت نمایید و منعی برای اشتغال شما در کارگاههای مشمول قانون تامین اجتماعی بصورت بیمه اجباری نمیباشد لذا :

چنانچه بیمه شدگان صاحبان حرف و مشاغل آزاد در حین بیمه پردازی مشغول کار در کارگاههای مشمول قانون تامین اجتماعی گردند و کارفرما جهت آنها لیست حق بیمه به سازمان ارائه دهد و بصورت بیمه اجباری بیمه گردند سوابق آنها وفق بند 14 دستور اداری 5015/81 مورخ 79/1/7 معتبر بوده و تا مادامیکه حق بیمه خود را در مهلت مقرر پرداخت نمایند بیمه پردازی انها بلامانع میباشد.

همچنین با توجه به اولویت سوابق بیمه اجباری به بیمه حرف و مشاغل آزاد در هنگام بیمه پردازی همزمان ، سوابق و دستمزد بیمه اجباری ملاک ارائه خدمات به بیمه شدگان میباشد و به هیچ وجه جمع دستمزد دو یا چند دستمزد مبنای پرداخت تعهدات قانونی نمیباشد.
توجه :
در صورت وقوع حوادث ناشی از کار ، بیمه شدگان موصوف به واسطه اشتغال در کارگاههای مشمول قانون تامین اجتماعی یا بیمه رانندگان می توانند به واسطه اشتغال خود از تعهدات قانونی سازمان بهره مند گردند.